Over Ons

Over Uw Slijter Maaike

Sinds 1 december 2016 is Maaike van de Veen-Doornhof begonnen met een gloednieuwe instore slijterij bij de Boni in Nijkerk onder de Uw Slijter-vlag. Zij is de eerste slijter die als Uw Slijter is gestart. Haar winkel is omgetoverd in de herkenbare Uw Slijter-stijl: een sfeervolle en gezellige uitstraling met prachtige nieuwe meubels en schappen.

“Ik kan het wel van de daken schreeuwen”, vertelt Maaike vol enthousiasme. “Het is een hele mooie nieuwe winkel geworden. In november is men al druk aan het werk geweest. De Boni is gerenoveerd en de bloemen & plantenwinkel van Simon Kroon en Nootzaak hebben ook een nieuwe plek gekregen.”
Lees hier het volledige interview met Maaike op Stadnijkerk.nl.

Proeverijen

Regelmatig organiseert Uw Slijter Maaike verschillende proeverijen. Die proeverijen duren meestal zo’n twee uur. Hierin voert ze de deelnemers mee in bijzondere proefbelevenissen. “Inmiddels is de whiskyproeverij bijvoorbeeld een traditie en die traditie zetten we gewoon voort. We hebben nu ook een mooie proeftafel in de winkel staan voor andere momenten'', lacht Van de Veen.

Uitgebreid assortiment

Uw Slijter Maaike heeft een breed assortiment, juist ook van dranken die niet bij een supermarkt te koop zijn. “En daar kunnen we veel over vertellen en laten proeven.” Naast gedistilleerd bieden wij een ruim assortiment (speciaal)bieren, wijnen, port, sherry en vermouth. Wist u dat in de winkel van Uw Slijter Maaike meer dan 200 speciaalbieren te vinden zijn?

Kom zelf proeven

Het assortiment wordt continue vernieuwd, dus stap eens binnen om te kijken of ze weer iets lekkers hebben. Proef zelf de sfeer online of in mijn winkel op het Wheemplein en ontdek het uitgebreide assortiment bieren, wijnen en likeuren. Daarnaast kunt u ook nog steeds bij Uw Slijter Maaike terecht voor partyverhuurartikelen.

Uw Slijter Maaike adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze!